TOKİ Oruç Reis Anaokulu
AYDINLI MAH. ERDEMLİ SK. ORUÇ REIS ILKOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 TUZLA / İSTANBUL

VİZYON

Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmektir.

MİSYON

TOKİ Oruç Reis Anaokulu Müdürlüğü olarak anaokulumuzun misyonu; 4-6 yaş (48-72 ay) arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

DOĞALGAZ

Okulumuza ulaşım servislerimiz bulunmamaktadır.

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE AYDINLI MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.